Versiune noua si mai prietenoasa a website-ului

valea-cetatii-4

Publicata pe 16 Apr 2013 la 17:15.

Avem placerea de a va anunta ca de astazi, website-ul nostru functioneaza pe baza celei mai noi versiuni de XanderCMS Hotel. Ce inseamna asta pentru dvs.? Ei bine, inainte de toate inseamna o noua interfata, mai calduroasa si mai prietenoasa decat cea anterioara si mai inseamna si o organizare mult mai buna a informatiei, functionalitati suplimentare, sectiuni noi si rafinate si multe altele. Asadar, sa vedem ce e nou:

Punctele de interes

Dupa cum stiti, inainte va puneam la dispozitie pe site-ul nostru o lista atent alcatuita de puncte de interes, pe care dvs. le puteti vizita in timpul sederii la noi la pensiune. Odata cu noua versiune a website-ului, acestea sunt prezentate atat ca si lista dar si ca harta, cu iconuri specifice pentru a va fi mai usor sa estimati distantele intre ele si pensiune. De asemenea, va punem la dispozitie si un buton de calculare ruta de la pensiune catre fiecare punct de interes (pe pagina unui punct de interes, in dreapta sus).

Portabilitate

De acum incolo, puteti accesa continutul website-ului nostru si de pe dispozitivele mobile (telefon, tableta) intr-un mod mult mai usor. Am lasat versiunea desktop in pace si am simplificat paginile si navigarea pentru a va ajuta sa ajungeti cat mai usor la informatia ce va intereseaza.

Va incurajam sa descoperiti si singuri restul surprizelor din website si va asteptam cu drag la noi in vizita!

Alte stiri

valea-cetatii-3

Lansarea Versiunii 2.0 - website Pensiunea Vale…

Publicata pe 06 Aug 2012 la13:15.

Pensiunea Valea Cetatii impreuna cu echipa Xander Group (diviziile Advertising & Software) va aduc noua versiune a site-ului www.valeacetatii.roDeoarece site-ul web al pensiunii este intr-o continua dezvoltare va rugam ca in cazul in car... citeste tot »

XanderCMS - www.xandercms.com