Vezi pe harta

Brasov

brasov

Easily the most desirable tourist city in the country, Brasov is fringed by the peaks of the Southern Carpathian Mountains and resplendent with gothic, baroque and renaissance architecture, as well as a wealth of historical attractions, Brasov is one of the most visited places in Romania.  For more information, click here

Interesting video of Braso1

Interesting video of Brasov 2

Alte puncte de interes

cheile-rasnoavei

Cheile Rasnoavei

Cheile Rasnoavei reprezinta un cadru natural perfect pentru practicarea sporturilor montane si a activitatilor de agrement, beneficiind de amenajari si dotari specifice, acces facil, locatii  turis... citeste mai departe »

cetatea-rasnov

Cetatea Rasnovului

Este una dintre cele mai bine păstrate cetăţi ţărăneşti din Transilvania şi a fost construită în secolele XIII – XIV de către locuitorii aşezării cu acelaşi nume, cu scopul principal de se apăra îm... citeste mai departe »

pestera-valea-cetatii-3

Pestera Valea Cetatii

La o distanţă de numai 1.5 Km de Rasnov şi 7,5 Km de Poiana Brasov, Peştera Valea Cetăţii din rezervaţia naturală Valea Cetăţii este o atracţie turistică de excepţie aflată la doi paşi de Cetatea d... citeste mai departe »

poiana-brasov

Poiana Brasov

Poiana Brașov dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate (Bradul, Kanzel, Sulinar, Ruia, Subteleferic 1, Subteleferic 2, Lupului, Drumul Roșu, Stadion), terenuri de sport, un lac... citeste mai departe »

XanderCMS - www.xandercms.com