Vezi pe harta

Art Cafe & Club

art-cafe-club

Va asteptam la Art Cafe & Club, chiar in inima Rasnovului, sa faceti un popas de la plimbarile prin decorul medieval al orasului. La dispozitie aveti atat o cafenea rafinata pe primul nivel, cat si un club modern la subsol, unde puteti lua parte la petrece incendiare de seara pana dimineata.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa pagina Facebook sau site-ul www.artcafeclub.ro. Va asteptam cu drag!

Alte puncte de interes

pestera-valea-cetatii-3

Pestera Valea Cetatii

La o distanţă de numai 1.5 Km de Rasnov şi 7,5 Km de Poiana Brasov, Peştera Valea Cetăţii din rezervaţia naturală Valea Cetăţii este o atracţie turistică de excepţie aflată la doi paşi de Cetatea d... citeste mai departe »

cheile-rasnoavei

Cheile Rasnoavei

Cheile Rasnoavei reprezinta un cadru natural perfect pentru practicarea sporturilor montane si a activitatilor de agrement, beneficiind de amenajari si dotari specifice, acces facil, locatii  turis... citeste mai departe »

poiana-brasov

Poiana Brasov

Poiana Brașov dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate (Bradul, Kanzel, Sulinar, Ruia, Subteleferic 1, Subteleferic 2, Lupului, Drumul Roșu, Stadion), terenuri de sport, un lac... citeste mai departe »

brasov

Brasov

Easily the most desirable tourist city in the country, Brasov is fringed by the peaks of the Southern Carpathian Mountains and resplendent with gothic, baroque and renaissance architecture, as well... citeste mai departe »

XanderCMS - www.xandercms.com