Special offers

Rasnov 2013 Easter holiday offer

Rasnov 2013 Easter holiday offer

Published on 03 Aug 2013.

Va asteptam sa petreceti impreuna cu noi Sarbatorile Pascale 2013CAZARECAMERA SINGLE  - 70 LEICAMERA DUBLA   -... read all »

2012-2013 New Year's Eve

2012-2013 New Year's Eve

Published on 09 Oct 2012.

Prețul pentru meniul aferent perioadei 28.12.2012 - 02.01.2013 este de 1400 lei pentru două persoane,  meniul ... read all »

Reviews

"Am stat de foarte multe ori la acesta pensiune,chiar si cu saptamanile. Am fost foarte multumit de cazare si restaurant. Multumesc pe aceasta cale ech... read all »"

"Am stat de foarte multe ori la acesta pensiune,chiar si cu saptamanile. Am fost foarte multumit de cazare si restaurant. Multumesc pe aceasta cale echipei de conducere pentru amabilitatea de care au dat dovada. Mult succes in continuare « done reading"

Aslan Mihai

Galati, Romania

"Am descoperit pensiunea Valea Cetatii din Rasnov in 2005. Coborand din Poiana Brasov spre Rasnov, m-a izbit prin frumusetea constructiei si incadrarea... read all »"

"Am descoperit pensiunea Valea Cetatii din Rasnov in 2005. Coborand din Poiana Brasov spre Rasnov, m-a izbit prin frumusetea constructiei si incadrarea in peisajul verde al naturii. Am avut placerea de a fi oaspetele pensiunii atat in ceea ce priveste cazarea cat si masa servita in restaurantul pensiunii, si am descoperit ca in afara de incadrarea si frumusetea exterioara a locatiei se afla si caldura, prietenie si respect pentru calitate si confort. Din acel moment de fiecare data cand ma aflu la Rasnov, dupa caz, folosesc serviciile lor de cazare si restaurant. Recomand calduros aceasta locatie. « done reading"

Daniel Popa

Brasov, Romania

Events

26
Jul
2013

Cheile Rasnoavei Adventure - Second…

.... read all »

02
May
2013

Eggs painting contest

With the eastern holidays upon us, the Rosenau Tourism Agency has the distinct pleasure of inviting you on May the 2'nd, 2013 to take part in ... read all »

camera_cu_pat_matrimonial

Dream in rooms that redefine confort

Camerele sunt amenajate cu mult bun-gust, oferind confort si intimitate, sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, baie proprie, TV, podea din lemn, geamuri termopan, balcon. Capacitatea totala este de 11 camere, repartizate astfel: - 8 camere single cu un pat matrimonial (la cerere, acestea se pot suplimenta cu inca un pat) - 2 camere duble cu un pat matrimonial si un pat simplu - 1 camera speciala cu doua paturi matrimoniale. Camerele se afla la etajul 1 al locat... read all »
restaurant (3)

A restaurant where the food is always great

Preparatele servite au specific traditional si international, de cea mai inalta clasa, gama fiind extrem de variata si avand pe langa sortimentele cunoscute, specialitati rafinate si deosebite. Bucatarii casei creaza adevarate opere de arta, savoarea mancarurilor fiind completata de un aranjament cu totul aparte. Pe langa sala interioara, restaurantul are si terasa, oferind clientilor prilejul de a servi masa in chiar mijlocul naturii.... read all »
pestera-valea-cetatii-4

Enter the depths of the earth at the Valea Cetatii Cave

La o distanţă de numai 1.5 Km de RÂŞNOV şi 7,5 Km de POIANA BRAŞOV, Peştera Fundata din rezervaţia naturală Valea Cetăţii este o atracţie turistică de excepţie aflată la doi paşi de Cetatea din Râşnov.Lăculeţele ce oglindesc formaţiuni enigmatice perfect modelate de apă şi aer înconjoară o impozantă sală Catedrală care, cu cei peste 30.000 de metri cubi ai săi, deschide ochilor un tavan de poveste cu volute şi arce de calcar de un alb cum rar poţi vedea în lume.A... read all »
activitati-tenis

Practice your game on the 4 tennis courts

Pensiunea va ofera un cadru propice atat pentru cazare, odihna, masa, cat si pentru practicarea sportului. Punand la dispozitia tustilor patru terenuri de tenis pe zgura aflate intr-o stare impecabila. Pentru cei care nu vin pregatiti pentru tenis punem la dispozitie rachete de tenis si mingi prin serviciul nostru de inchiriere de echipament sportiv.Terenurile noastre au gazduit pana in momentul de fata 4 editii ale turneelor de tenis pentru copii "Rasnov Open", ... read all »
art-cafe-club

Party every evening with us at the club

La doar 600 de metri de pensiunea Valea Cetatii, in centrul Rasnovului, se afla clubul "Art Cafe & Club" amenajat cu tehnologii de ultima ora unde veti fi intretinut de un DJ de exceptie. Clubul este parte componenta a intreprinderii noastre turistice si a luat fiinta pentru a putea sa acoperim nevoile de divertisment ale turistilor care ajung in orasul Rasnov.... read all »
slideshow-floare

Enjoy your coffee with nice fresh air

Pensiunea dispune de doua terase exterioare care va permit sa luati masa sau sa va savurati cafeaua la aer curat de munte, chiar mai aproape de natura.Terasa aflata in partea din fata a pensiunii este acoperita, ferindu-va astfel de intemperii dar lasandu-va posibilitatea sa stati in aer liber.Terasa din spatele pensiunii va permite sa va savurati consumatia, in timpul verii fiind la adapostul umbrelelor, cat timp priviti un meci de tenis sau va asteptati randul ... read all »
XanderCMS - www.xandercms.com