Ciclism montan

Fie ca preferati ture lungi de anduranta, coborari extreme de pe munti sau pur si simplu doriti o plimbare lejera de relaxare, zona Rasnovului va permite sa profitati de orice zi insorita pe poteci cu bicicleta.

Puteti face trasee lungi spre Brasov, Predeal, Cheile Rasnoavei, dar si coborari extreme din zona Bunloc a Brasovului, cunoscuta ca fiind gazda concursului international de ciclism downhill Playbike On The Rocks.

Alte activitati

Vizitare Pestera Valea Cetatii

Vizitare Pestera Valea Cetatii

La o distanţă de numai 1.5 Km de RÂŞNOV şi 7,5 Km de POIANA BRAŞOV, Peştera Fundata din rezervaţia naturală Valea Cetăţii este o atracţie turistică de excepţie aflată la doi paşi de Cetatea din Râşnov.Lăculeţele ce oglindesc formaţiuni enigma... citeste mai departe »

Tenis

Tenis

Punctele inedite ale pensiunii sunt cele 4 terenuri de tenis pe zgura functionale pe tot parcursul anului, mai putin iarna si atunci cand conditiile meteo nu permit. In cazul in care nu aveti propriul dumneavostra echipament, la pensiune veti... citeste mai departe »

Tiroliana

Tiroliana

Pentru Tiroliana va rugam sa cereti detalii la receptia pensiunii Valea Cetatii ori la casieria de la intrarea in Pestera Valea Cetatii.... citeste mai departe »

Patinaj

Patinaj

Pe perioada iernii, la pensiune se amenajeaza patinoar natural pe gheata cu exceptia cazurilor in care conditiile meteo nu ne permit sa mentinem gheata. Program patinoar:10:00 - 11:3012:00 - 13:3014:00 - 15:3016:00 - 17:3018:00 - 19:3020:00 ... citeste mai departe »

XanderCMS - www.xandercms.com